FRIDA MEXICAN FOOD IN MINGLEMUSH

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frida Mexican Food in Minglemush. Meer weten? Ontdek meer

10 sep 2022 om 7:56 It’s hard to find good Mexican food in the area, but this hits the spot. It’s on the pricey side, but worth it to get food made with the essential ingredients: good green salsa, refried beans with complex flavor, corn tortillas.
26 jul 2022 om 17:13 Food was great! Churros were still crispy. Wish it was a little spicier - would want to specify that from next time
30 jun 2022 om 21:26 Geen aanrader en duur voor hoeveelheid
14 jun 2022 om 21:53 Super lekker en goede service!
5 jun 2022 om 9:02 The food was horrible. Quesadilla does not even closely resemble what one should be. Tacos were extremely salty and seriously overpriced. Would never order again from here.
25 apr 2022 om 16:45 Eten kwam 20 min. later. Bezorger kon huisnummer niet vinden en leek op dooie gemakje rond te fietsen. Was verder wel vriendelijk. Eten was prima en warm. ;-)
25 mrt 2022 om 20:02 Super! Lekker eten, goede kwaliteit en goede service met de levering.
6 mrt 2022 om 18:23 Helaas niet datgeen ontvangen wat ik had besteld. De prijs is aan de hoge kant voor de kleine porties die je krijgt. Jammer want de smaak is goed en verse ingrediënten zijn gebruikt. De nacho’s waren wat fantasieloos helaas.
17 feb 2022 om 15:00 Erg kleine porties voor de prijs. Er hing een rare geur over een gerecht waardoor het genieten weg bleef. Bezorging was vriendelijk, goed en heel snel. Helaas voor ons geen herhaling.
25 nov 2021 om 22:28 De taco’s waren weer prima, maar de nachos een zak chips, een bakje lauwe kaassaus en een bakje guacamole. Die doen we maar niet meer.
17 okt 2021 om 17:47 Mega tegenvaller & te duur voor wat je krijgt! Nachos kip was zonder kip en vooral alleen nacho tortilla's. Kaas was waterig. Geen fetakaas. Guacamole was groene drap. Het smaakte nergens naar. Ik zou me schamen als ik dit zou verkopen. Nooit meer!
29 sep 2021 om 23:48 De chilaquiles zijn super en zoals ze bedoeld zijn! Taco ook heerlijk. Ga zeker vaker bestellen!